Price Catcher

Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup


Keterangan

Aplikasi mudah alih ini telah dikembangkan dan diterbitkan oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Dan Hal Ehwal Pengguna Malaysia atau KPDNHEP di bawah program 1Pengguna dengan tujuan untuk membantu semua pengguna Malaysia di luar sana untuk menjadi pembeli produk dan barangan harian yang lebih baik dan pada masa yang sama membantu mereka untuk mengurangkan perbelanjaan dan kos sara hidup mereka.

Aplikasi mudah alih ini disatukan dengan portal web Infopengguna dan Sistem MyHarga yang terdapat di http://pricecatcher.infopengguna.com dan direka untuk memberi pengguna alat yang mudah untuk memeriksa harga harian semua barang keperluan asas (432 item pada permulaan) di semua kedai dan pasar di semua kawasan di Malaysia. Dengan aplikasinya, bersama dengan akses internet yang minimum, pengguna dapat memeriksa permintaan harga barang dan membandingkannya hanya dengan beberapa sentuhan. Pengguna kemudian dapat memutuskan di mana untuk membeli barang berdasarkan keperluan dan kemudahan mereka.

Ciri lain yang tersedia adalah ciri senarai barang runcit yang membolehkan sesiapa sahaja membuat senarai barang mereka sendiri untuk dibeli dan berdasarkan permintaan, mereka dapat memeriksa lokasi kedai atau pasar mana yang memberikan nilai terbaik untuk keseluruhan senarai item sehingga menjadi pengguna yang lebih baik, beli di kedai harga yang berpatutan dan bantu mereka menjimatkan wang.

Sentiasa mencari ciri dan fungsi baru yang akan kami bawa ke aplikasi untuk kemudahan semua pengguna di luar sana.

PENAFIAN: Semua harga adalah dan harus dijadikan panduan sahaja. Mereka tidak mewakili harga jualan sebenar oleh pemilik perniagaan dan pemilik perniagaan berhak mengubah harga tanpa pemberitahuan. KPDNHEP dan Kerajaan Malaysia tidak bertanggung jawab atas kerugian atau kerosakan dari penggunaan atau penyalahgunaan harga dan data lain yang diperoleh dari aplikasi ini. Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi talian hotline KPDNHEP atau e-mel kepada kami yang boleh didapati di www.kpdnhep.gov.my.

Penilaian Pengguna

1/ 5

1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1

Ulasan Laman

teriyah

25 Nov 2021 06:39 pm

sister lemah take boleh register new user

Aplikasi Serupa