eBrochures

Tourism Malaysia

Muat Turun

Keterangan versi Bahasa Melayu

eBrochures adalah aplikasi mobile yang dibangunkan oleh Tourism Malaysia bagi membolehkan pengguna mencapai brosur-brosur dan penerbitan yang dihasilkan secara dalam talian.

Selain dapat diakses melalui laman web, eBrochures juga telah dibangunkan untuk platform mobile dan boleh dipasang di platform IOS mahupun Android. Perasmian aplikasi Tourism Malaysia eBrochures versi mobile ini telah dilancarkan oleh Menteri Besar Terengganu YAB Tuan Haji Ahmad Razif Abdul Rahman sempena Pameran Persatuan Ejen-ejen Perlancongan dan Pengembaraan Malaysia (MATTA Fair) 2016 di Pusat Perdagangan Dunia Putra (PWTC) pada September.

Tourism Malaysia eBrochures app adalah merupakan sebuah aplikasi panduan pelancong bertujuan membantu dan memudahkan pelancong untuk mendapat akses penuh kepada risalah dan kolateral yang terdapat dalam talian. Para pengguna aplikasi ini boleh merancang percutian mereka berpandukan kepada tujuh segmen serantau, acara dan special interest. Aplikasi ini boleh dimuat turun melalui Apple Store dan Google Play secara percuma.


Description in English version

eBrochures is a mobile application developed by Tourism Malaysia to enable users to access brochures and publications produced online.

In addition to being accessible through the website, eBrochures have also been developed for mobile platforms and can be installed on iOS or Android platforms. The launch of the Tourism Malaysia eBrochures mobile version application was launched by Terengganu Menteri Besar YAB Tuan Haji Ahmad Razif Abdul Rahman in conjunction with the Malaysian Association of Travel and Travel Agents (MATTA Fair) Exhibition 2016 at the Putra World Trade Center (PWTC) in September.

Tourism Malaysia eBrochures app is a tourist guide application aimed to help and facilitating tourists to get full access to brochures and collateral available online. Users of this app can plan their vacation based on seven regional segments, events and special interests. The app can be downloaded through the Apple Store and Google Play for free.

0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Aplikasi Serupa